A STAR IS BORN

A STAR IS BORN A STAR IS BORN

A STAR IS BORN

We volgen Jethro Galung en zijn vriendin Kelly, terror twins Esmee en Sharon Ipema, Rowena Baierl en haar vriend Shane, en Laura Ponticorvo en haar man Ryan tijdens hun zwangerschap en daarna. Hoe gaan ze het leven in de spotlights combineren met het ouderschap?

In de eerste aflevering maken we kennis met de koppels. Kelly en Jethro konden maar niet geloven dat ze zwanger waren. Sharon mag tijdens haar zwangerschap geen plastische chirurgie ondergaan, maar heeft al grootse plannen voor na haar bevalling. Ryan wil graag eens ervaren hoe het is om weeën te hebben. En Rowena en Shane bereiden zich voor op de komst van de baby.

De bevalling komt steeds dichterbij in de tweede aflevering. Voor Rowena en Shane is het zelfs al zover! Ondanks dat ze het eigenlijk niet wilde, kiest Rowena toch voor een ruggenprik. Kelly en Jethro krijgen geen genoeg van het maken van echo's en kunnen niet wachten tot de kleine er is. Sharon en Esmee gaan op zoek naar geschikte zwangerschapskleding. Laura danst er ondanks de kritiek van de moedermaffia vrolijk op los en gaat met Ryan shoppen voor de babykamer.

Rowena en Shane zijn in de derde aflevering op zoek naar een nieuwe balans nu kleine spruit Eagan in hun leven is, want van intimiteit is weinig sprake nu. Sharon krijgt hulp van haar moeder met de voorbereidingen en gaat samen met Esmee sieraden maken met een mooie betekenis. Kelly en Jethro pakken groots uit met een babyshower en Kelly's verjaardag in één. Laura heeft last van ernstige zwangerschapsvergiftiging.

In de vierde aflevering willen Rowena en Shane hun nieuwe gezinnetje vastleggen met een mooie zomershoot. Sharon heeft haar vluchtkoffer al klaar staan voor haar bevalling. Voor het zover is gaan zij en Esmee wel nog even naar de beautysalon. Laura en Ryan moeten nog even wachten voordat hun kleine Giulia mee naar huis mag, maar gaan elke dag langs om haar te bewonderen.

De kersverse ouders Kelly en Jethro zijn dolgelukkig met hun kleine Bodie. In de laatste aflevering pakt Rowena het sporten weer op en gaat samen met Shane weer een keer uit eten. Sharon kan bijna niet beseffen dat ze nu écht moeder is. Giulia is al zes weken oud als de uitgerekende datum aanbreekt, dat wordt gevierd met een bezoekje aan de babyspa.

‘A Star Is Born’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en was vanaf 27 oktober 2022 wekelijks te zien op Videoland. 

Vincent TV producties