CHATEAU MEILAND VIPS

CHATEAU MEILAND VIPS CHATEAU MEILAND VIPS

CHATEAU MEILAND VIPS

workplace reality

De familie Meiland staat er in Chateau Meiland VIPS niet langer alleen voor. Ze openen wekelijks de deuren van hun prachtige Pension Code Rosé voor bekende gasten als John de Bever, Caroline van der Plas en B&B Vol Liefde-ster Debbie de Jong.

In de afgelopen jaren hebben we genoten van de avonturen van Martien, Erica, Maxime en Montana Meiland, waarbij we hen herhaaldelijk hebben zien verhuizen, verbouwen en genieten van heerlijke wijntjes. In Chateau Meiland VIPS draait het echter niet meer alleen om hen. Elke aflevering verwelkomt de familie twee BN'ers in hun Pension Code Rosé.

Deze VIPS worden op z'n Meilands verwend en maken deel uit van het kleurrijke leven van de familie. Martien, Erica, Montana en Maxime stellen ondertussen alle vragen die ze altijd al wilden stellen. Daarnaast staat er een gevarieerd programma van verrassende activiteiten op de planning. Van schilderworkshops waarin de VIPS hun artistieke kant ontdekken tot gezamenlijk winterbarbecueën in de betoverende omgeving, het bezoek van de VIPS belooft zeker een onvergetelijke ervaring te worden.

In het eerste seizoen zullen onder andere Wolter Kroes, Patricia Paay, B&B Vol Liefde-ster Debbie de Jong en Patty Brard langskomen. Ook Koen Pieter van Dijk, John de Bever, Caroline van der Plas, Viktor Brand en Sylvia Geersen maken hun opwachting.