DE WARE JACOB

DE WARE JACOB DE WARE JACOB

DE WARE JACOB

Jacob was te zien in het programma B&B Vol Liefde. Maar daar hield hij helaas geen nieuwe liefde aan over. Krijgt hij zijn b&b een jaar later wél vol liefde?

Aflevering 1 – Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Jacob heeft door de wereldwijde pandemie twee moeilijke jaren achter de rug. Nu hij weer gasten mag ontvangen wil Jacob zijn B&B opknappen. Hij roept hiervoor de hulp in van zijn Roemeense chefkok Mariana en zijn vriendin Carla met wie hij een onstuimige relatie heeft. Maar als een van Jacob’s 11 katten blijkt te zijn vermist ontstaat voor Jacob acute paniek waardoor de complete planning in het honderd lijkt te lopen.

Aflevering 2 – Dierenmanieren
Kat Lucky is nog steeds zoek. Jacob vervolgt zijn zoektocht op de motor met achterop een paniekerige Mariana. Jacob’s vriendin Carla is not amused wanneer Jacob onverwachts een B&B gast in de kamer binnenlaat die zij nog aan het schoonmaken is. En Jacob botst met Carla wanneer zij weigert om haar hond Bric apart te houden van de gasten.

Aflevering 3 – Elk huisje heeft zijn kruisje
De ruzie tussen Carla en Jacob over het apart houden van Carla’s hond bereikt een hoogtepunt waardoor de relatie onder hoogspanning komt te staan. Jacob’s moeder Lammy wordt door Jacob ingeschakeld voor wat wijze raad. Jacob bezoekt voor het eerst een potentieel nieuw miljoenenpand om toekomstplannen in te realiseren. Maar de vraag is of Jacob meer geïnteresseerd is in deze villa of in de vrouwelijke makelaar.

Aflevering 4 - Als De Kat Van Huis Is
Jacob zet een punt achter zijn relatie met Carla. Hij is er alleen niet gerust op dat ze daadwerkelijk de villa zal verlaten. Wie de villa wel definitief heeft verlaten, is kat Lucky. Jacob gaat daarom op zoek naar een nieuwe kat. Bij thuiskomst ziet hij dat de B&B kamers nog niet klaar zijn om nieuwe gasten in te ontvangen. Hij roept de hulp in van zijn voormalig schoonmaakster Tanja.

Aflevering 5 - Een Nieuw Begin
De B&B begint steeds voller te stromen. Onderwerp van gesprek is vooral Jacobs onstuimige liefdesleven. Om Jacob een duwtje in de goede richting te geven, helpt een van de B&B-gasten met het aanmaken van een Tinder-profiel. Op geheel unieke wijze laat Jacob daarom foto's van zichzelf maken in zijn weelderige cactustuin. Carla pakt ondertussen haar spullen om de villa definitief te verlaten.

Aflevering 6 - Alles Is Familie
Jacobs moeder en zus komen over vanuit Nederland. Maar niet voordat hij samen met Mariana alle negatieve energie van Carla heeft verdreven. Op liefdesgebied heeft Jacob nog weinig succes. Daarom vindt Mariana het tijd voor een make-over. Maar daar zit Jacob niet bepaald op te wachten. Toch boekt hij dankzij zijn moeder een succes.

Vincent TV producties