DONNIE OP DE MONNIE

DONNIE OP DE MONNIE DONNIE OP DE MONNIE

DONNIE OP DE MONNIE

In 'Donnie op de Monnie' gaat Donnie op pad met de vraag: Hoe het voelt om écht rijk te zijn? Rapper Donnie duikt in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin.

In de serie Donnie op de Monnie zien we de sympathieke Rapper Donnie zich onderdompelen in het jetsetleven van de rijken. De Amazon Original komedieserie gaat op woensdag 1 december, met 6 afleveringen, in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video.

In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van YouTubers, influencers, topondernemers, volkszangers, horecatycoons, dj’s en sterrenchefs om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat – of misschien wel om iets heel anders. Terwijl Donnie zich verwondert over het luxeleven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Terwijl Donnie alle overdaad observeert probeert hij uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt.

De gasten die Donnie in deze eerste serie bezoekt zijn: Atoessa Ghavami, Joel Beukers, Marjan Strijbosch, Taar Willoughby, Sander Groet, Selwyn Senatori, Jacob Jan Boerma, Anna Nooshin, Frans Duits, DJ Grace, Salar Azimi en Kiana Cova.

Donnie op de Monnie wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en zie je vanaf 1 december op Prime Video

Vincent TV producties