Crowdfunding actie gestart voor Luis en Max uit 'Steenrijk, Straatarm'  Crowdfunding actie gestart voor Luis en Max uit 'Steenrijk, Straatarm'

Crowdfunding actie gestart voor Luis en Max uit 'Steenrijk, Straatarm'

Het ontroerende verhaal van Luis en Max heeft veel losgemaakt bij de kijkers. 

2 oktober 2021

In de laatste aflevering van 'Steenrijk, Straatarm' stolen vader Luis (39) en zijn zoon Max (12) de harten van de kijkers. Het ontroerende verhaal van hen maakte veel los. Kort na Max' geboorte overleed zijn moeder en kwam Luis er alleen voor te staan. Het gezin moet elke week rondkomen van €50,-. Daarnaast raakte Luis ook nog eens zijn baan kwijt door de Corona crisis.

Kijker Heidi Bolink startte een doneeractie op. De omschrijving luidt: "Laten we proberen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen zodat vader met zoon iets vaker is gewoon wat leuks kan doen. Of wel het gevoel kan hebben een passend cadeau met verjaardag te geven en niet altijd moet rekenen of het allemaal weer past die week."

Er is inmiddels al meer dan 5.000,- opgehaald door meer dan 300 donaties en vader Luis heeft zelfs al meerdere banen aangeboden gekregen! 

Luis zegt dat het leven van hem en zijn zoon op zijn kop staat sinds de uitzending. "Ik had nooit verwacht dat het programma zoveel los zou maken’’, vertelt hij. "Het is hart verwarmend om zoveel lieve en warme reacties te mogen ontvangen."

Je vindt de crowdfunding op deze website.