Dit zijn de (nieuwe) presentatoren van Five Days Inside Dit zijn de (nieuwe) presentatoren van Five Days Inside

Dit zijn de (nieuwe) presentatoren van Five Days Inside

Vanaf dinsdag 31 augustus is het aangrijpende programma 'Five Days Inside' weer te zien bij RTL5. In deze documentaireserie gaan drie presentatoren naar bijzondere plekken in Nederland om daar vijf dagen 'mee te lopen'. En de presentatoren voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels ook bekend.

5 juli 2021

Zo hebben Rick Brandsteder, Natasja Froger en Geraldine Kemper de eer om plekken te bezoeken waar je normaalgesproken niet wordt toegelaten. Overigens blijven de presentatoren, net zoals voorgaande seizoenen, ook slapen op de plek. Overdag worden ze met een cameraploeg gevolgd en worden ze in het diepe gegooid bij de plek waar ze op dat moment verblijven. Dit levert dan ook vaak aangrijpende scènes op. 

In het nieuwe seizoen zullen Rick, Natasja of Geraldine onder meer een bezoekje brengen aan een kinderhospice, een epilepsiecentrum en een booreiland. 

Geraldine en Rick zijn nieuw te zien in het vierde seizoen en nemen het stokje over van Caroline Tensen en Angela Groothuizen. In eerdere seizoenen brachten de presentatoren onder meer een bezoekje aan een verslavingskliniek, een centrum voor eetstoornissen en een revalidatiekliniek. Het eerste seizoen, dat werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, werd bekroond met de Gouden Televizier-Ring. 

Lees het volledige artikel hier terug op de website van RTLNieuws.

Five Days Inside wordt geproduceerd door Vincent TV Producties. Het nieuwe seizoen is vanaf dinsdag 31 augustus te zien bij RTL 5.