Hans Klok werkt aan tv-programma met nieuwe generatie goochelaars Hans Klok werkt aan tv-programma met nieuwe generatie goochelaars

Hans Klok werkt aan tv-programma met nieuwe generatie goochelaars

Ilusionist Hans Klok (52) is in gesprek met productiebedrijf Vincent TV Producties over een nieuw televisieformat. Hij wil het niveau van een nieuwe generatie goochelaars, illusionisten en mentalisten naar een hoger plan brengen.

30 maart 2021

Het idee is om Klok shows van aanstormende artiesten te beoordelen en daarna degene in wie hij het meeste potentieel ziet, te gaan trainen. "Ik heb als klein jochie altijd geprobeerd allerlei trucs onder te knie krijgen, maar veel voorbeelden had ik natuurlijk niet. Internet bestond nog niet en ik moest doen met af en toe een televisieshow of boeken. Het ontbrak aan expertise en zonder mezelf op de borst te slaan: die heb ik natuurlijk wel voor een nieuwe generatie. Die zou ik graag begeleiden. En dan niet alleen shows, maar ook presentatie, choreografie, interviewtechnieken, het hele pakket”, aldus Klok die met Vincent TV Producties (Chateau Meiland, Dragons’ Den) aan dit nieuwe format werkt. Wie en wanneer dat gaat uitzenden, is nog niet duidelijk.

Hans Klok keerde in november 2020 terug uit Las Vegas, waar hij in de zomer van 2019 was begonnen maar begin vorig door corona niet meer kon optreden. Inmiddels zit de illusionist vol met plannen, zoals een bioscoopfilm, een documentaire over variété en dus het televisieprogramma met nieuw talent.

Lees het artikel hier terug op de website van AD.

Afbeelding: Hans Klok © ANP Kippa