Martien Meiland en Erica Renkema lanceren positieve podcast ‘Wat Goéééd!’ Martien Meiland en Erica Renkema lanceren positieve podcast ‘Wat Goéééd!’

Martien Meiland en Erica Renkema lanceren positieve podcast ‘Wat Goéééd!’

Martien Meiland en Erica Renkema lanceren vandaag hun allereerste podcast: ‘Wat Goéééd!’, waarin het duo wekelijks de laatste nieuwtjes met een positieve insteek bespreekt. Zo komen hun persoonlijke hoogtepunten voorbij, stellen ze elkaar voor diverse dilemma’s, gaan ze positief roddelen, bekijken ze het minder leuke nieuws van de zonnige kant én geven ze elkaar opbouwende kritiek. De podcast ‘Wat Goéééd!’ is vanaf vandaag elke vrijdag te beluisteren via audioplatform JUKE en te zien op KIJK.nl.

17 juni 2022

Ook interviewen Martien en Erica, op hun geheel eigen wijze, elke week een bekende gast. In de eerste aflevering is Britt Dekker te gast, die onder meer vertelt over de verhuizing van haar paarden.  

Martien: “Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vonden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien." Erica vult aan: “Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje.” 

De Meilandjes terug op televisie 

Vanaf komend najaar is de familie ook weer op hun vertrouwde maandagavond op SBS6 te zien, tijdens een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. In deze reeks o.a. de oplevering van het chateau, het huwelijk van Maxime en de verhuizing binnen Noordwijk. 

‘Wat Goéééd!’, de positieve podcast van Martien Meiland en Erica Renkema, is vanaf vandaag elke week op vrijdag om16:00 uur gratis te beluisteren en te bekijken via KIJK.nl, JUKE en alle andere podcast platformen.  

Podcast ‘Wat Goéééd!’ en ‘Chateau Meiland’ worden geproduceerd door Vincent TV Producties. De hosting & distributie wordt verzorgd door JUKE, het audioplatform van Talpa Network.