Opnieuw kijkcijferrecord Chateau Meiland bij groot verdriet om hond Bommel Opnieuw kijkcijferrecord Chateau Meiland bij groot verdriet om hond Bommel

Opnieuw kijkcijferrecord Chateau Meiland bij groot verdriet om hond Bommel

De aflevering van Chateau Meiland van maandag 15 maart heeft een marktaandeel van 26,1% behaald (25-59), met 1.689.000 kijkers (6+).

16 maart 2021

De tv-traan van Maxime Meiland over het laten inslapen van de gezinsbulldog Bommel heeft Chateau Meiland afgelopen maandag (15 maart) een kijkcijferrecord bezorgd.

De familie Meiland heeft hun hond Bommel laten inslapen vanwege gezondsheidsproblemen. Daardoor kampte hij met agressie en viel hij regelmatig mensen aan, waaronder pater familias Martien Meiland. Ze brachten hem in de uitzending naar zijn fatale spuitje toe.

Het hele tafereel heeft Chateau Meiland een kijkcijferrecord opgeleverd. Er keken 1,689 miljoen mensen (26 procent marktaandeel) naar de realityshow op SBS6 en dat is de hoogste score voor het programma ooit. De familie Meiland overtreft hun record van twee weken geleden, toen de seizoensopener 1,675 miljoen kijkers scoorde.

Tot de start van het huidige seizoen stond het record op bijna 1,6 miljoen kijkers voor een aflevering in april vorig jaar. Dat is vooralsnog met ruim 100.000 kijkers overtroffen en daarmee lijkt het succes van de familie Meiland nog lang niet ten einde.

Kijk de afleveringen van het nieuwe seizoen 'Chateau Meiland' hier terug!