WOONWAGENBEWONERS GEZOCHT VOOR “BIJ ONS OP HET KAMP”

Na een succesvol eerste seizoen “Bij ons op het Kamp” komt RTL 5 mogelijk met een nieuw seizoen! 

Momenteel zijn wij een tweede seizoen van het realityprogramma “Bij ons op het Kamp” aan het voorbereiden. In het eerste seizoen hebben we op een positieve manier de trotse gemeenschap van woonwagenbewoners met al zijn bijzondere tradities en gewoontes kunnen laten zien. In het tweede seizoen hopen we opnieuw een uniek inkijkje in deze bijzondere familiecultuur te kunnen geven. Dat betekent dat we opnieuw bijzondere reizigers zouden willen portretteren met net zoals het in eerste seizoen ook weer aandacht voor de voortdurende strijd om nieuwe staplekken omdat de gemeente geen vergunningen afgeeft, de gezelligheid op het terrein, het harde werken en de hechte familiebanden. 

Een tweede serie kunnen we alleen maken als er weer voldoende woonwagenbewoners het leuk vinden om ons een kijkje te geven in hun leven op het kamp. Daarom horen wij het graag als u dit leuk zou vinden, of iemand kent die ons als geen ander kan laten zien wat de woonwagencultuur nou zou bijzonder maakt en waarom deze cultuur behouden moet blijven! 

De eventuele opnamen zullen in de zomer plaatsvinden. We zouden u dan een korte periode willen volgen. Hier is een passende vergoeding voor beschikbaar. 

Vincent TV Producties is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de privacy statement van Vincent TV Producties (die vind je hier: https://vincenttvproducties.nl/privacy-en-cookieverklaring).

Aanmelden Bij Ons Op Het Kamp

* Deze velden zijn verplicht.