KULT.

KULT. KULT.

KULT.

cultural talk show

Wat zijn de huidige trends onder jongeren als het gaat over social media, food en fashion, straattaal en cultuur? In het nieuwe veelzijdige actualiteitenprogramma KULT van Omroep ZWART bespreekt presentator Defano Holwijn op luchtige wijze de belangrijkste actuele gebeurtenissen uit de (online) jongerencultuur samen met twee wisselende gasten. KULT is vanaf donderdag 14 september iedere week om 21:50 op NPO3 te zien.

Naast inspirerende gesprekken met de wisselende gasten komen in KULT ook opvallende, grappige of ontroerende filmpjes van onder andere Instagram, TikTok en YouTube voorbij. Ook is er een aantal terugkerende rubrieken, zoals ‘Nooit te Oud’: een vrolijke reportage waarin een vaste verslaggever een paar ouderen bezoekt en met hen opvallende jongerentrends bespreekt op het gebied van eten, kleding en muziek.


Bij Bounce! gaat team KULT iedere week langs bij dansers die bekend zijn van socials om hun verhaal te horen, van ze te leren en met een TikTok dans weer naar huis te gaan. Bij rubriek de Cultuurbarbaren bezoekt een bijzonder duo iedere week een culturele voorstelling. Tijdens Nieuw Nederlands duiken de Madagaska twins in de taal van de straat en leren elke week een nieuwe zin.