SOCIALS, SEKS & CENTEN

SOCIALS, SEKS & CENTEN SOCIALS, SEKS & CENTEN

SOCIALS, SEKS & CENTEN

In ‘Socials, Seks & Centen’ neemt Ferry Doedens ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden, maar al bescheiden succesvol is. Zijn OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een beste boterham verdient.  

Toch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. Sinds hij geout is als content creator op het platform is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. En welke consequentie heeft snel veel geld verdienen aan je bekendheid achter een betaalmuur? En vooral: waar ligt de grens, want de verleiding om steeds meer van jezelf te laten zien om je fans te pleasen is groot. 

Aan het woord komen bekende influencers die – net als hij – gekozen hebben om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien, waaronder Nederlands grootste OnlyFans-creator Levy van Wilgen (23) en Elise Siswet (25). Hoever zijn zij bereid te gaan op hun platform? En levert het naast inkomsten niet ook blijvende imagoschade op? Kortom: is er voor Ferry een leven na OnlyFans?

Ook gaat Ferry in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen? Alle gesprekken die Ferry voert, doen hem nadenken over zijn eigen keuzes. Om uiteindelijk antwoord te krijgen op de vraag: is dit een wereld waarin ik wil blijven?

De serie bestaat uit 4 afleveringen. 

Vincent TV producties